100% оригінальна продукція! Безкоштовна доставка при замовленні від 500грн!!!
Працюємо 24/7
Забули пароль?
UA RU
Щоденно з 10:00 до 18:00
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
Надіслати

Інтернет-магазин природної продукції

Ваш кошик порожній

Клітковина

Ім’ям

Ціною

Рейтингом

Моделлю

Відображати:

Клітковина Гарбуза Ecoliya

24.00 грн.

Клітковина з насіння Гарбуза Унікальний продукт для здоров'я! Багата цинком. Вона допомагає не тіль.....

Клітковина з насіння Коноплі Ecoliya

20.00 грн.

Клітковина з насіння Коноплі Найбагатше джерело поживних речовин. Містить білок, який легко засвоює.....

Клітковина з насіння Кунжуту Ecoliya

29.00 грн.

Клітковина з насіння Кунжуту Містить рекордну кількість кальцію. Є джерелом корисних жирних кислот......

Клітковина з насіння Розторопші Ecoliya

21.00 грн.

Клітковина з насіння Розторопші Дивовижний витвір природи. Має багатий хімічний склад. У нього вход.....

Клітковина Льону Ecoliya

20.00 грн.

Клітковина з насіння Льону Поліпшує клітинний обмін, благотворно впливає на нервову систему, покращ.....

Клітковина Чорного Кмину (Калінджі) Ecoliya

20.00 грн.

Калінджі (чорний кмин) має виражену бактерицидну, протизапальну, болезаспокійливу, спазмолітичну, жа.....

Клітковина це вид складних вуглеводів, які не можуть перетравлюватися ферментами шлунка людини, але які переробляються корисною мікрофлорою кишківника. Багатими на клітковину або "харчовими волокнами" продуктами є стебла і зерна рослин. Незважаючи на те, що клітковина практично не засвоюється організмом, вона грає дуже важливу роль в травленні, забезпечуючи механічний рух їжі по шлунково-кишковому тракту. Крім цього, вона допомагає регулювати рівень цукру в крові і впливає на почуття голоду.

Чим небезпечний брак клітковини?

Брак клітковини в раціоні провокує численні порушення обміну речовин (насамперед, підвищення рівня глюкози в крові і пов'язане з цим ожиріння), а також запори.

Клітковина і боротьба із зайвою вагою.

Швидкі вуглеводи (наприклад, цукор) викликають різке збільшення рівня глюкози в крові - це змушує організм виробляти великі дози інсуліну. Клітковина сповільнює всмоктування глюкози в кров, що позитивно впливає на рівень інсуліну. По суті, чим більше клітковини ви їсте, тим менше калорій відкладається у вигляді підшкірного жиру. Крім цього, харчові волокна фізично заповнюють кишечник на тривалий час, змушуючи його блокувати відчуття голоду і посилати в мозок сигнал про насичення - що перешкоджає переїдання.