Кокосове борошно Ecoliya.
Кокосове борошно не містить клейковини, тому ідеально підходить для безглютенового раціону. Вона вважається гіпоалергенним продуктом і підходить для здорового дієтичного харчування. Кокосове борошно містить учетверо більше волокон, ніж соєве. Страви, приготовані з кокосового борошна, здатні швидко покращувати травлення й нормалізувати обмінні процеси організму. Завдяки солодкому смаку, борошно можна використовувати як натуральний підсолоджувач.
Кокосове борошно — не тільки смачна випічка, насамперед — це користь для організму. У ній практично немає клейковини, а тому кокосове борошно прекрасно підійде для безглютенової дієти. Вона абсолютно гіпоалергенна та використовувати її можна як для здорового, так і для дієтичного харчування. Волокон у складі кокосового борошна без глютену вчетверо більший, на відміну від соєвої, а вуглеводів — уп'ятеро менший, ніж у пшеничній. Страви, приготовані з кокосового борошна — сприяють швидкому поліпшенню травних, а також нормалізації обмінних процесів у людському організмі. Також корисний вплив позначиться й на поліпшенні стану шкіри, волосся.
Користь кокосового борошна. Регулярне використання кокосового борошна, яке на містить глютен, у їжу, покращує стан стінок судин, запобігає розвитку атеросклеротичних змін, поліпшує імунітет. Борошно має солодкий смак, його можна використовувати як підсолоджувач. У складі кокосового борошна містяться дуже важливі для організму вітаміни А, Е, С, D, так само вона містить йод, кобальт, 60% клітковини та 20% білків, вуглеводи, лише 4%.
Випічка з кокосового борошна. Кокосове борошно дуже добре використовувати для випікання, тому що не має яскраво вираженого аромату, на відміну від кокосової олії або стружки, тому істотно на смак страви не вплине. З неї можна готувати торти, коктейлі, соуси, випікати хліб або печиво. Щоб кокосове борошно не втратило своїх корисних властивостей, зберігайте його в щільно закритому пакеті за кімнатної температури.
Харчова цінність.100 г — 250 кКал
- Білки - 22 г;
- Жири - 4 г;
- Вуглеводи — 17 г.
Використовується для приготування тортів, випікання хліба, мафінів, печива, коктейлів, соусів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Эколия |
Тип | Органічні продукти |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 200 г |
Термін придатності | 12 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Вид харчування | Борошно |
- Ціна: 450 ₴